Transport Brabant

Uw logistieke team is de ruggengraat van elk bedrijf, en goedkope vluchten kunnen net zo cruciaal zijn voor uw organisatie als het product of de dienst die u levert.
Als u vanuit een kleine stad opereert en beperkt grondtransport heeft, dan kan privé luchttransport de oplossing voor u zijn. Maar privévliegen is voor de meeste bedrijven gewoon geen optie – vooral niet als ze in een groot stedelijk gebied met meerdere verharde wegen zijn gevestigd.


Deze stappen hebben ons in staat gesteld onze kosten te verlagen door de efficiëntie te verhogen en onze toeleveringsketen te versnellen. In dit artikel analyseren we hoe u uw goederen van punt A naar punt B kunt krijgen met goedkope vluchten.

Wat zijn de voordelen van het laten vervoeren van uw goederen?

Veel mensen denken aan de voordelen van transport in Brabant als ze een meubelstuk of een auto willen kopen. Deze goederen zijn groot en zwaar en vereisen een massaal, gespecialiseerd transport om ze daar te krijgen waar ze nodig zijn. Deze mentaliteit is wat de invoering van particulier luchtvervoer tegenhoudt. Pas als we beter begrijpen hoe mensen producten gebruiken, kunnen we betaalbare, betrouwbare en comfortabele particuliere luchtvervoerdiensten creëren.

Hoe werkt het vervoer van uw goederen?

Wanneer u iets online koopt, kunt u het artikel in de winkel ophalen of het naar uw huis of kantoor laten sturen. Helaas is dat niet het geval wanneer u online goederen bestelt. Wanneer u iets bij een bedrijf bestelt, krijgt u meestal de optie om uw bestelling op kantoor af te halen of om het naar uw adres te laten verzenden. Als u een groot artikel koopt of een zending met een hoge waarde, wilt u misschien dat het naar uw adres wordt verzonden.

Hier komt het concept van afhaal- of afgiftepunten om de hoek kijken. Wanneer u goederen online bestelt, heeft een website meestal een menu met beschikbare verzendopties en afgiftepunten. Als u de juiste verzendmethode kiest, wordt uw bestelling naar het afgiftepunt verzonden en vervolgens bij het afgiftepunt afgehaald.

Wat zijn de nadelen van het vervoer van uw goederen?

Het grootste nadeel van particulier luchtvervoer is de prijs. Ondanks dat het duurder is dan commercieel luchtvervoer, werkt het alleen voor diegenen die bereid zijn de prijs te betalen. Er is een steile leercurve als het gaat om de bediening van een prive-jet en het enorme aantal vluchten dat nodig is om zelfs een kleine stad te bedienen maakt deze vorm van reizen onrendabel voor de meeste bedrijven. Een verwant nadeel van privé jet reizen is het hebben van geen controle over het aantal van uw werknemers die met de vliegtuigen reizen. Het is mogelijk voor een bedrijfsmedewerker om op meerdere vliegtuigen te werken en geen controle te hebben over op welke vlucht hij of zij zal zitten. Een ander mogelijk nadeel is het beperkte grondvervoer in een kleine stad.

Wanneer u uw goederen naar een afgelegen locatie of naar een specifiek adres moet brengen, is vervoer over de grond meestal de snelste manier van vervoer. Wanneer u echter vanuit een kleine stad opereert en beperkt grondtransport heeft, kan privé luchttransport de oplossing voor u zijn. Maar privé luchtvervoer is gewoon geen optie voor de meeste bedrijven – vooral niet als ze gevestigd zijn in een groot stedelijk gebied met meerdere verharde wegen. Daarom heeft weWork een eigen vloot vliegtuigen gelanceerd, zodat werknemers van bedrijven efficiënt en kosteneffectief tussen kantoren kunnen reizen. We hebben ook onze eigen boekingsservice voor leveranciers geïntroduceerd, zodat zij gemakkelijk beschikbare vluchten voor hun leveringen kunnen vinden. Deze stappen hebben ons in staat gesteld onze kosten te verlagen door de efficiëntie te verhogen en onze toeleveringsketen te versnellen.

In dit artikel analyseren we hoe u uw goederen van punt A naar punt B kunt brengen met goedkope vluchten.