Schilder Den Haag

Den Haag is de hoofdstad van Nederland en een stad die bekend staat om zijn cultuur, geschiedenis en geweldige nachtleven. De stad is ook populair als vestigingsplaats vanwege de vele topuniversiteiten. Den Haag is een gemeente en stad in het zuiden van Nederland. Er wonen meer dan 100.000 mensen en het wordt ook wel "de stad die nooit slaapt" genoemd vanwege het bruisende nachtleven. Het is dan ook geen verrassing dat er elk jaar zoveel mensen naar Den Haag verhuizen. Als u er zelf over denkt om naar Den Haag te verhuizen of iemand kent die dat doet, dan zijn hier een aantal nuttige tips om in de gaten te houden in deze kosmopolitische stad:

Waar moet je op letten als je in Den Haag woont

Den Haag is als een kleine stad op zich, met een grote immigrantenbevolking. Dat betekent dat je er een grote verscheidenheid aan culturen, religies, etniciteiten en etenswaren vindt. Als een van de meest multiculturele steden ter wereld, heeft Den Haag ook een bruisend nachtleven met veel homovriendelijke bars, restaurants en clubs. De stad is ook zeer fietsvriendelijk, met vele fietspaden door het hele stadscentrum. Daarnaast is het heel gemakkelijk om je te verplaatsen met het openbaar vervoer. Als u in Den Haag woont, zult u snel merken dat deze plaats voor elk wat wils heeft.

Uit eten in Den Haag

De Lage Landen zijn beroemd om hun kaas, en Den Haag is geen uitzondering. Het Hofdrogen, gelegen in de Hoogstraat, is een ideale plek om een hapje te eten met een glas wijn. U kunt ook naar de Brouwerskroon op het Muntplein gaan om andere soorten Nederlandse kaas te proeven. Als u op zoek bent naar iets meer exotisch, probeer dan het internationale restaurant Kanaal. Zij serveren fusion gerechten geïnspireerd door de Nederlandse en internationale smaken. Een andere populaire keuze is de Wapper. Gelegen op de Markt, de Wapper is een cafe en bar die heerlijke broodjes en thee serveert. Het is ook een geweldige plek om te zitten en mensen te kijken. Den Haag heeft ook een groot aantal restaurants die zich richten op vegetariërs en veganisten, zodat u gemakkelijk iets kunt vinden dat aan uw eigen dieetwensen voldoet.

Veiligheid in Den Haag

Den Haag is een veilige stad. In 2014 was het de veiligste grote stad van Nederland, gebaseerd op het aantal gerapporteerde misdrijven per 1000 inwoners. De stad heeft een groot aantal politieagenten en bewakingscamera's, die ertoe bijdragen dat de stad veilig en geborgen aanvoelt. Veel mensen voelen zich ook veilig als ze 's avonds gaan stappen, met veel bars en restaurants in het centrum van de stad. Hoewel er weinig criminaliteit tegen toeristen is, moet u toch oppassen dat u geen slachtoffer wordt van beroving. De politie is zeer benaderbaar en kan behulpzaam zijn bij het melden van misdaden. De stad is ook zeer veilig voor vrouwen, met veel plaatsen die veilig zijn voor vrouwelijke bezoekers.

Conclusie

Den Haag is een veilige, kosmopolitische en multiculturele stad met een geweldig uitgaansleven. De stad staat ook bekend om zijn topuniversiteiten, geweldige musea en parken. Daarnaast is de stad zeer fietsvriendelijk en gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Als je er zelf over denkt om naar Den Haag te verhuizen of iemand kent die dat doet, zijn hier een aantal nuttige tips om in de gaten te houden in deze kosmopolitische stad. De stad groeit snel en dus zult u elke dag veel nieuwe dingen opmerken. Den Haag is ook een zeer multiculturele stad, dus je zult zeker mensen ontmoeten uit verschillende culturen en met verschillende achtergronden. Als u bij uw verhuizing een schilder in Den Haag bodig heeft, bezoek dan onze website voor meer informatie.

Categories: My Blog