Zwarte Lijst Lenen

Geld lenen met een zwarte lijst is een zin die door u hoofd gaat wanneer u ook daadwerkelijk op de zwarte lijst staat. Geld lenen zonder vermelding van een Zwarte Lijst of BKR is makkelijk, maar geld lenen met een bkr registratie of registraties op de zwarte lijst is een stuk lastiger.

U komt op de Zwarte Lijst in Belgiƫ of op de BKR in Nederland wanneer u ooit een eerdere afgesloten lening niet goed heeft afgelost. Het kan zo zijn dat de lening inmiddels al lang afgelost is, maar misschien heeft u dan ooit niet aan de termijnen gehouden. Registratie op de zwarte lijst, ofwel BKR registratie, komt wanneer u minstens drie maanden niet goed heeft afgelost. U was te laat of heeft helemaal niet betaald. Vermeldingen bij de Zwarte Lijst (BKR) gebeuren nooit zonder u medeweten. De banken waarschuwen u wanneer een BKR registratie op de loer ligt.

U weet nooit wat de toekomst zal brengen. Een vermelding op de Zwarte Lijst of bij de BKR kan zorgen dat u in de toekomst misschien geen lening kan aanvragen. Voorkom een vermelding dan ook als het even kan. Mocht dit helaas niet lukken, of u heeft al een vermelding, dan moet u weten dat u misschien wel geld kunt lenen, maar geld lenen duurder kan worden. U kan dan bijvoorbeeld geld lenen met minileningen. Minileningen toetsen namelijk geen meldingen bij de Zwarte Lijst of bij de BKR, maar vragen daartegenover wel een hoge vergoeding.

Comments are closed.