Zonder problemen geld lenen met BKR registratie

Geld lenen met BKR registratie zorgt vaak voor problemen. Banken zijn namelijk nog wel wat huiverig om geld te lenen aan iemand met een BKR codering. In dit artikel bespreken we de mogelijkheid om zonder problemen geld te lenen met BKR registratie.

Grote bedragen voor bijvoorbeeld verbouwing van een keuken of een aankoop van een nieuwe auto van meerdere duizenden euro’s wordt een lastig verhaal. Banken geven niet zulke grote leningen uit aan mensen die een BKR codering hebben. Sommige bedrijven geven aan dat ze je BKR kunnen verwijderen, dit zijn 100% oplichtingspraktijken. Je kunt maar op 1 mogelijke manier van je BKR afkomen door het bedrijf te benaderen die de BKR heeft uitgeschreven. Zij kunnen alsnog de BKR codering intrekken, wel met geldige reden, daarna kan je alsnog grotere geld bedragen lenen.

Wanneer je zonder problemen geld wilt lenen met BKR registratie dan raden wij aan om te kijken naar bedrijven zoals voorschotje.nl. Dit is een bedrijf die kleine bedragen voorschiet, vaak moet je deze kleine bedragen wel binnen een redelijk snel termijn terug betalen. Wanneer je je daar niet aanhoudt moet je boeterente betalen en dat is in de meeste gevallen erg hoog. We praten hier dan al vaak over meer dan 7% rente.
Als je je houdt aan de regels van het bedrijf is er geen vuiltje aan de lucht en kun je dus met gerust hart geld lenen zonder problemen van een BKR registratie.

Comments are closed.