Startende ondernemers geld lenen met BKR

In deze financiƫle crisis horen we ook dat de MKB het zwaar te verduren hebben. Banken zijn steeds minder bereid om aan MKB leningen te verstrekken.

Voor bestaande ondernemers het aanvragen van kredieten al lastig, maar laat staan wanneer het gaat om startende ondernemers.

Banken en kredietverstrekkers zijn momenteel niet guitig om kredieten te verstrekken. In deze financiƫle crisis is er nu eenmaal de angst dat leningen niet worden terugbetaald.

Hiermee treffen we ook gelijk de angst voor banken betreffende geld uitlenen aan startende ondernemers. Banken willen zekerheid en die zekerheid kunnen startende ondernemers vaak niet bieden. Wanneer startende ondernemers ook nog een BKR registratie hebben is het nog dubbel lastig. Startende ondernemers kunnen eigen geen geld lenen met BKR registratie.

Startende ondernemers willen geld lenen

Startende ondernemers moeten banken ervan te zien overtuigen dat zij een als het ware een goede investering zijn. Banken willen gewoon hun geld terugzien wanneer ze geld in de vorm van een lening hebben uitgeleend.

Allereerst moeten startende ondernemers banken overtuigen dat zij een goede investering zijn. Dit kunnen startende ondernemers doen door middel van een ondernemingsplan. Een ondernemingsplan is eigenlijk noodzakelijk om aanspraak te kunnen doen voor geld lenen. Ook wanneer er sprake is van een BKR registratie en eventueel lopende betalingsregelingen moet de startende onderneming de banken overtuigen dat zij hun toekomstige leningen kunnen aflossen.

Banken willen een ondernemingsplan zien wat een weergave geeft voor de komende 3 jaar. In een ondernemingsplan moeten bepaalde onderwerpen zeker verwerkt worden.

Comments are closed.