Snel geld lenen ook ondanks BKR

Bent u op zoek naar een lening? Heeft u een uitkering of een salaris en bent u bang dat uw aanvraag voor geld lenen geweigerd gaat worden vanwege een BKR? Geld lenen met BKR registratie is mogelijk en het kan zelfs binnen 1 dag. Snel geld lenen ondanks BKR kan tegenwoordig via internet of sms. Spreken met een kredietbemiddelaar is niet meer nodig, want simpel kunt u snel geld lenen ook ondanks BKR via internet of sms.

Geld lenen via internet

Geld lenen met BKR registratie kan via het internet. Op verschillende websites bieden kredietverstrekkers hun diensten aan. Via het internet kunt u offertes opvragen. Bij de ene kredietverstrekker gaat dit sneller dan bij een ander. Zo is geld lenen via internet bij een bank, zoals ASN bank, ABN AMRO of Westlandbank, minder snel dan bijvoorbeeld bij een Cashbob of Voorschotje. Bedenk wel dat kredietverstrekkers ook verschillende rentes kunnen vragen. Soms wordt het niet rente genoemd, maar onkosten. Veelal staat het bekend dat geld lenen via een bank met bijvoorbeeld een doorlopend krediet goedkoper is dan geld lenen met een minilening via een Cashbob of Voorschotje. Echter zijn de banken wel verplicht een BKR registratie te doen. Snel geld lenen ook ondanks BKR kan veelal niet via een bank. Echter is het opvragen van offertes gratis en kunt u het altijd proberen. Geld lenen via een bank is namelijk goedkoper. Kunt u niet wachten, dan kan een minilening een oplossing zijn.

Geld lenen via sms

Hetzelfde als met geld lenen via internet geldt ook voor geld lenen via sms. Er zijn verschillende kredietverstrekkers die hun diensten ook per sms afhandelen. De vraag is echter of dit goedkope leningen zijn. Veel kredietverstrekkers die een lening verstrekken per sms zijn vaak duur. Bekijk goed de voorwaarden wanneer u wilt geld lenen via sms.

Nadelen van snel geld lenen ook ondanks BKR

Banken zijn verplicht tot een BKR toetsing middels wetgeving: WCK. Deze wetgeving is door de overheid opgesteld met als doel consumentenbescherming. Snel geld lenen ook ondanks BKR betekent dus dat die consumentenbescherming voor een deel verdwijnt. Concluderend kunt u dan een zeker risico lopen. Zo kunt u een lening afsluiten die relatief gezien erg duur is of een lening met onredelijke verplichtingen. Geld lenen met BKR registratie betekent niet altijd dat dit moet gebeuren in de vorm van een minilening. Ook een sociale lening of zelfs een lening via een bank kan tot de mogelijkheden behoren. U kunt offertes opvragen om te kijken of deze mogelijkheden ook voor u gelden.

 

Leave a Reply