Illegaal geld lenen met BKR registratie populair

Voor geld lenen met bkr registratie kunnen we vele reclames zien. De éne reclame is nog verleider dan de andere. Veel kredietverstrekkers maken reclame voor goedkoop geld lenen en vele daarvan menen het ook. Echter zijn er ook illegale “kredietverstrekkers” actief die vooral adverteren met “Geld lenen met BKR registratie”.

Geld lenen met BKR registratie is een frustrerende zoektocht. Soms kunnen consumenten zo radeloos worden dat ze makkelijker in fraudepraktijken kunnen vallen. Wilt u geld lenen met bkr registratie? Let op de volgende voortekenen voor fraudepraktijken:

  • Maak geen geld over naar vage adressen vanwege administratiekosten. Echte kredietverstrekkers zullen dit op een officiële manier doen.
  • Doe geen zaken met kredietverstrekkers die gebruik maken van een hotmail of gmail account (of iets dergelijks). Dit is een teken van niet professionaliteit betreffende leningen verstrekken en duidt ook op anonimiteit. Iedereen kan zo’n emailadres creeëren en de kans is dus dan ook groot dat u dan die contactpersoon niet meer kunt traceren.
  • Bekijk goed de naam en logo van de kredietverstrekker. Veel illegale kredietverstrekkers maken gebruik van kopieën van logo’s van officiële kredietverstrekkers. Ga op zoek naar die officiële kredietverstrekker en bekijk of u een officiële website van hen kan vinden. Vergelijk de informatie.
  • Bij twijfel neem contact op met AFM.
  • Wees altijd alert!

Comments are closed.