Hypotheek met BKR Registratie

U wilt geld lenen in de vorm van een hypotheek. U bent bang dat u een BKR registratie heeft. Geld lenen met BKR registratie is lastig, vooral als u een groot som geld zoals een hypotheek wilt lenen.

Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten hoeft u niet gelijk bang te zijn dat u dit niet kan doen vanwege een BKR registratie. De waarheid is wel dat veel hypotheekverstrekkers enigszins vaak de neiging hebben tot directe weigering, maar niet alle BKR-notities zijn slecht. En niet alle hypotheekverstrekkers zijn even “streng”.

Met een hypotheekadvies kunt u kijken waar u geld kunt lenen met een BKR registratie. Voor een snelle afhandeling kunt u natuurlijk altijd van te voren uw BKR overzicht op vragen via uw bank. Samen met de hypotheekadviseur kunt u dan kijken wat de mogelijkheden zijn voor het lenen van geld voor een hypotheek.

Een hypotheekadvies gaat dan samen met u kijken naar de BKR coderingen. Hoe groot zijn de achterstanden en wat zijn de coderingen? En zijn er nog actuele leningen actief?

Ten alle tijden moet u natuurlijk wel eerlijk tegen uzelf zijn. U moet de waarheid onder ogen zien. Wanneer de BKR noteringen aangeven dat u niet kredietwaardig bent en u hier geen verantwoording over kunt leggen, dan moet u bij u zelf te raden gaan of het afsluiten van een hypotheek wel zo verstandig is.

Geconcludeerd kan worden dat geld lenen met BKR registratie mogelijk is. Ook een hypotheekverstrekking met BKR regitratie is mogelijk. Vraag om advies bij een hypotheekadviseur.

Comments are closed.