Geld lenen met BKR registratie: Minilening

Geld lenen zonder BKR registratie is vaak geen probleem, maar geld lenen met BKR registratie is dan wel vaak een probleem.

Geld lenen met BKR registratie is mogelijk met minileningen. Ook al heeft u dus een negatieve BKR registratie, u kunt nog steeds geld lenen. Geld lenen met BKR registratie kan bij instellingen die geen leningen toetsen aan een BKR. Minileningen worden verstrekt door zulke instellingen.

Geld lenen met BKR registratie met minilening

Zoals eerder gezegd is geld lenen met BKR registratie mogelijk door middel van een minilening. Minileningen zijn leningen ter hoogte van circa 100 tot 700 euro. Soms zijn zelfs minileningen tot 1000 euro mogelijk.

Een nadeel van geld lenen met BKR registratie met een minilening kost veel rente. Zo betaalt u in sommige gevallen een paar honderd procent rente meer. Ja u leest het goed, paar honderd rente. Dus op een bedrag van 100 euro betaalt u al gauw paar tientjes rente.

Lenen zonder BKR toetsing?

Wanneer u geld wilt lenen en u heeft een BKR registratrie dan is er de optie van minileningen. Veel andere opties zijn er niet wanneer u wilt geld lenen met BKR registratie. We gaan dan uit van een negatieve BKR registratie, want een “positeve” is niet zo erg voor uw kredietwaardigheid.

Minileningen zijn verkrijgbaar bij verschillende kredietverstrekkers. Zo is een minilening verkrijgbaar via Cashbob, Voorschotje en Minilening.nl.

Met een minilening hoeft u geen vast inkomen te hebben. Hierdoor biedt een minilening ook de kans om geld te lenen voor studenten of mensen met een uitkering. Ook freelancers kunnen prima terecht bij een minilening.

Comments are closed.