BKR registratie opvragen

Voordat u offertes gaat opvragen voor geld lenen is het handig om voor uzelf alvast wat duidelijkheid te hebben. Volledige duidelijkheid kunt u natuurlijk pas krijgen bij het opvragen van offertes.

Desondanks is het ook fijn om te weten hoe u bij de BKR geregistreerd staat. U kunt ten alle tijden een BKR overzicht opvragen. Een BKR opvragen is simpel!

U heeft altijd recht om uw eigen BKR gegevens in te mogen zien. U kunt langsgaan bij de Bureau Krediet Registratie of u kunt lekker op u gemak een aanvraagformulier opsturen.

Een aanvraagformulier voor inzage van BKR registratie is verkrijgbaar bij alle banken in Nederland. U kunt natuurlijk bij uw eigen bank terecht, maar dus ook bij banken waar u geen rekening heeft staan.

Bij de aanvraagformulier moet u uw gegevens invullen. Gevraagd wordt naar uw huidige adres, maar ook naar uw vorige adres. Bij de aanvraagformulier moet u ook een kopie van uw identiteitsbewijs toevoegen.

Daarnaast moet u voor de aanvraag betalen. Vroeger kon u het geld betalen aan de bank, maar tegenwoordig wordt vaak gevraagd of u die 4,50 euro kunt overmaken naar de Bureau Krediet Registratie zelf.

Binnen twee weken ontvangt u uw BKR overzicht. U kunt dan kijken of uw gegevens kloppen. Mochten uw gegevens niet kloppen, dan bestaat er een mogelijkheid tot het verwijderen van een BKR registratie. Geld lenen zonder een BKR registratie is een stuk eenvoudiger dan wanneer u wel een BKR registratie heeft.

Comments are closed.